Kedves Látogató!
Célunk, hogy a lehető legjobb egészségügyi ajánlatokat találjuk meg az ön számára a lehető legolcsóbban. Sajnos a reklám költségek rendkívül magasak, ezért nem tudunk mindenkit elérni akit szeretnénk és azokat akiknek igazán szükségük lenne ezekre a kedvezményekre.

Ha értékeli hogy van egy olyan oldal amely Magyarországon az egyettlen és kizárólag egészségügyi kedvezményeket ajánl, akkor kérjük, hogy nyomja meg a MEGOSZTOM gombot az ablak alján. Mi nagyon hálásak vagyunk ezért, és minden bizonnyal az ön barátai/ismerősei is azok lesznek ön felé ha találnak valamit az oldalon ami nekik való.

Ez egy gombnyomás ami pénzbe nem kerül, viszont ezzel ön nagyban hozzájárul ahhoz, hogy mi könnyebben és gyorsabban tudjunk minél olcsóbb ajánlatokat felkutatni az egészségügyben azoknak, akiknek igenis számít hogy mennyit fizetnek!

Köszönjük a kedves segítségét és figyelmességét!

Reméljük, hogy ön is megtalálja majd kedvenc ajánlatát nálunk!

További szép és egészséges hetet kívánunk,

Üdvözlettel,
Medicinar.hu
(Az egyettlen kizárólag egészségügyi ajánlatokat nyújtó kuponos oldal)

Kupon az egészségért
regisztráció belépés ajánlatok kuponjaim gyik
Mi az a Medicinar?
A Medicinar egy világviszonylatban egyedülálló
kupon rendszerben működő oldal, ahol kizárólag
az egészségüggyel kapcsolatos szolgáltatások
vásárolhatók meg lényegesen olcsóbban mint
máshol, ezáltal egy egészségesebb, teljesebb
életet biztosítva mindenkinek.
 

Óriási kupon kedvezmények!

Legyünk őszinték! Sokszor előfordul, hogy mindenre
költünk, csak saját egészségünkre nem. A sor végén
kullogunk, mert az árak megfizethetetlenek. Többé
már nem! Célunk, hogy a szolgáltatások legszélesebb
skáláját elérhetővé tegyük az ön számára olcsón, így
ön végre törődhet saját magával!
 

Feliratkozás kupon hírlevélre

Iratkozzon fel a Medicinar hírlevelére, hogy elsőként
értesüljön a kedvezményes ajánlatokról!
Kedvezményes kupon ajánlataink
CT lézer mammográfia
Állapotfelmérés
Kardiológiai vizsgálat
Nőgyógyászat
Fogászat
Hajbeültetés
Angiológia és érsebészet
Kapcsolat
E-mail: info@medicinar.hu
Röntgensugár és emlőpresszió nélküli, 3 lépéses komplex CT-lézer-mammográfiás vizsgálat, emlő ultrahang, szakorvosi vizsgálattal és ultrahangos csontsűrűség-mérés 30.300 Ft-ért a MeDoc Kárpátban.

Komplett CT-lézer-mammográfiás emlővizsgálat segítségével tegyen a megelőzésért! A rendszeres szűrés és szakorvos segítségével már időben felismerhetőek az egészen kicsi elváltozások is az emlőben. Ne feledje, hogy az időben felfedezett mellrák jó eséllyel gyógyítható! 

-20%
Az új belvárosi Smile-Art Fogászati Rendelő és a Smilepoint Bank Center közös akciója: Vakítóan fehér fogak és dúsabb, teltebb ajkak! Fogkő eltávolítás, fogfehérítés és speciális SMILEPOINT LIPS ajakdúsítással 24.990 Ft-ért! 

Miben más ez az akció, mint a szokásos fogfehérítési ajánlatok? Abban, hogy ez a szolgáltatás tartalmaz egy speciális ajakdúsítást is. A SMILEPOINT LIPS ajakápoló, regeneráló eljárása tökéletes ajkakat hoz létre, orvosi beavatkozások, és természetellenes injekciók nélkül ápolja, regenerálja és dúsítja az vendégeink ajkait.

-68%
Fizikális és ultrahangos angiológiai vizsgálat alsó végtagi érszűkület szűréssel (Doppler vizsgálattal) az alsó végtagi érbetegségek elkerülése érdekében, most 15.900 Ft-ért a MeDoc Cézárban!

A MeDoc Cézár Egészségközpontban az angiológiai szakrendelésen elsősorban az alsó végtagok vénás és artériás betegségeivel foglalkoznak. A terület szakorvosa specialitása az alsó végtagi érszűkület korszerű kezelésében illetve a vénás betegségek, visszerek kezelésében, melyeket a legkorszerűbb módszerekkel dr. Vértes András belgyógyász, kardiológus, angiológus végez. 

 

-46%
Teljes nőgyógyászati csomag méhnyakrák szűréssel, hüvelyi ultrahang vizsgálattal, manuális emlővizsgálattal és ultrahangos csontsűrűség-mérés a MeDoc Egészségközpontban 16.140 Ft-ért! 
  • Tegyen Ön is egészségéért! A MeDoc Egészségközpontban, most nőgyógyászati vizsgálat hüvelyi ultrahanggal, méhnyakrák szűréssel (citológia), emlővizsgálattal és ultrahangos csontsűrűség-méréssel egy időben, várakozás nélkül vehető igénybe!
-40%
Egyedülálló prophyflex homokgyöngy technológiával történő ultrahangos fogkő eltávolítás a Smile-Art Fogászati Rendelőben 4.990 Ft-ért!

Egy egyedülállóan új és kíméletes fogkő eltávolítási módszer segítségével, most Ön is megszabadulhat felesleges fogkövétől. A prophyflex homokgyöngy módszer valódi újdonság, amivel tökéletesen megtisztítható a fogsor! A rendszeres fogkő eltávolításnak és állapotfelmérésnek köszönhetően fogai hosszú ideig egészségesek maradhatnak.

-73%
Professzionális fogtisztítás: ultrahangos fogkő-eltávolítás az alsó-felső fogíven, fogfehérítő hatású polírozás speciális pasztával a Smile-Art Fogászati Rendelőben 3.990 Ft-ért!

Fogaink egészsége visszatükröződik az egész szervezet egészségi állapotára. Emiatt nagyon fontos a megfelelő és folyamatos szájhigiénia betartása és a fogaink rendszeres karbantartása, állapotának ellenőrzése. A rendszeres fogkő eltávolításnak és állapotfelmérésnek köszönhetően fogaink hosszú ideig egészségesek tudnak maradni és meg lehet előzni több súlyos és fájdalmas betegséget, fogászati kezelést!

-67%
Peroxidmentes fogfehérítés fogkő eltávolítással és polírozással 60.000 Ft helyett 14.990 Ft-ért a Smile Art Fogászati Rendelőben!

Komplett fogászati csomag az igényesen kialakított, magas fokon felszerelt belvárosi Smile Art Fogászati Rendelőben. A csomag tartalma: Peroxidmentes, plazmalámpás fogfehérítés fogkő eltávolítással az alsó és felső állcsontról, fehérítő hatású polírozással.

-76%
Egy fog esztétikai tömése több felületen vagy egy fog amalgám tömésének cseréje a Smile Art Fogászati Központban 18.000 Ft helyett 6.990 Ft-ért!

Szabaduljon meg Ön is régi tömésétől és cseréltesse le egy esztétikus tömésre. Amalgám tömése van? Itt az idő, hogy váltson a gyönyörűen szép és egészséges fogak érdekében. A csomag tartalma: egy darab régi vagy amalgám tömés eltávolítása és cseréje. Vagy 1 fogra vonatkozóan egy vagy több felszínű esztétikai fogtömés. Valamint szájhigiéniai tanácsadás.

-62%

Egészségügyi Kupon

Az oldalon szereplő kupon ajánlatok lényegesen kedvezőbbek mint azok "listaárai". Böngésszen szabadon a kedvezményes kupon ajánlataink között és vegye szemügyre a kategóriákat is ahol igyekszünk a legtöbb egészségügyi szolgáltatást biztosítani önöknek.
A Medicinar kupon használatával ön jogosult a szolgáltatónál egy adott kezelésre, néhány esetben előzetes bejelentkezés lehet szükséges ahhoz, hogy ön a kupon igénybevételével időpontot tudjon foglalni. Erről minden esetben az ajánlat oldalán olvashat és minden kupon részletes tájékoztatójában is benne van.
Mexvel Könyvelő Iroda Budapest Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
Medicinar.hu © 2011 Ajánlatok GYIK Kuponjaim Ajándékaim Kupon Kupon információ Korábbi ajánlataink