Kedves Látogató!
Célunk, hogy a lehető legjobb egészségügyi ajánlatokat találjuk meg az ön számára a lehető legolcsóbban. Sajnos a reklám költségek rendkívül magasak, ezért nem tudunk mindenkit elérni akit szeretnénk és azokat akiknek igazán szükségük lenne ezekre a kedvezményekre.

Ha értékeli hogy van egy olyan oldal amely Magyarországon az egyettlen és kizárólag egészségügyi kedvezményeket ajánl, akkor kérjük, hogy nyomja meg a MEGOSZTOM gombot az ablak alján. Mi nagyon hálásak vagyunk ezért, és minden bizonnyal az ön barátai/ismerősei is azok lesznek ön felé ha találnak valamit az oldalon ami nekik való.

Ez egy gombnyomás ami pénzbe nem kerül, viszont ezzel ön nagyban hozzájárul ahhoz, hogy mi könnyebben és gyorsabban tudjunk minél olcsóbb ajánlatokat felkutatni az egészségügyben azoknak, akiknek igenis számít hogy mennyit fizetnek!

Köszönjük a kedves segítségét és figyelmességét!

Reméljük, hogy ön is megtalálja majd kedvenc ajánlatát nálunk!

További szép és egészséges hetet kívánunk,

Üdvözlettel,
Medicinar.hu
(Az egyettlen kizárólag egészségügyi ajánlatokat nyújtó kuponos oldal)

Kupon az egészségért
regisztráció belépés ajánlatok kuponjaim gyik
Mi az a Medicinar?
A Medicinar egy világviszonylatban egyedülálló
kupon rendszerben működő oldal, ahol kizárólag
az egészségüggyel kapcsolatos szolgáltatások
vásárolhatók meg lényegesen olcsóbban mint
máshol, ezáltal egy egészségesebb, teljesebb
életet biztosítva mindenkinek.
 

Óriási kupon kedvezmények!

Legyünk őszinték! Sokszor előfordul, hogy mindenre
költünk, csak saját egészségünkre nem. A sor végén
kullogunk, mert az árak megfizethetetlenek. Többé
már nem! Célunk, hogy a szolgáltatások legszélesebb
skáláját elérhetővé tegyük az ön számára olcsón, így
ön végre törődhet saját magával!
 

Feliratkozás kupon hírlevélre

Iratkozzon fel a Medicinar hírlevelére, hogy elsőként
értesüljön a kedvezményes ajánlatokról!
Kedvezményes kupon ajánlataink
CT lézer mammográfia
Egészségügyi szűrési csomagok
Állapotfelmérés
Bőrgyógyászat
Kardiológiai vizsgálat
Csontkovács
Nőgyógyászat
Ultrahangos vizsgálatok
Gyógypedikűr
Fogászat
Plasztikai sebészet
Termékek
Allergia diagnosztika
Vércsepp analízis
AIDS/HIV szűrés
Röntgen mammográfia
Endokrin vizsgálat
Masszázs
Rosacea okozta panaszok kezelése és vizsgálata
Fejfájás és migrén diagnosztika
Kapcsolat
E-mail: info@medicinar.hu
Győződjön meg egészségéről, előzze meg a bajt! Válasszon 5 féle ultrahangos szűrés közül 10.000 Ft helyett 5.990 Ft-ért a Budai Radiológiai Centrumban.

Az ultrahangos vizsgálat egy olyan kíméletes és teljesen fájdalommentes eljárás, mely káros hatásoktól mentes, emiatt korlátlanul ismételhető. Az idejében felfedezett betegségek hatékonyabban gyógyíthatók, a daganatok idejekorán diagnosztizálhatók, a keringési és más betegségek előidézői, a rizikófaktorok is elkerülhetők, könnyebben kezelhetők.

-40%
Röntgensugár és emlőpresszió nélküli, 3 lépéses komplex CT-lézer-mammográfiás vizsgálat, emlő ultrahang, szakorvosi vizsgálattal és ultrahangos csontritkulásmérés 26.900 Ft-ért a MeDoc Egészségközpontban.

Komplett CT-lézer-mammográfiás emlővizsgálat segítségével tegyen a megelőzésért! A rendszeres szűrés és szakorvos segítségével már időben felismerhetőek az egészen kicsi elváltozások is az emlőben. Ne feledje, hogy az időben felfedezett mellrák jó eséllyel gyógyítható! A CT-lézeres vizsgálat teljesen fájdalommentes és rövid időn belül kimutatja az eredményeket!

-25%
Tumormarker vizsgálat, Pajzsmirigy-, hasnyálmirigy funkció ellenőrzése, teljes vérkép és vizelet ellenőrzés, diabétesz szűrés, a szívbetegségek illetve gyulladások vizsgálata, máj- és vesefunkció ellenőrzés, vashiány vizsgálat és köszvény szűrés most mindössze 19.900 Ft-ért!

Széles körű egészség ellenőrzési csomag a Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrumban profi szakemberek segítségével: Teljes vérkép, Tumormarker CEA vagy PSA vizsgálat, vizeletvizsgálat, diabétesz szűrés, gyulladások ellenőrzése, májfunkció-, vesefunkció-vizsgálat, vashiány-, pajzsmirigy-, hasnyálmirigy funkció, köszvény szűrés. A laboreredmények emailben is kérhetőek a klinikán.

-58%
Nyári egészségmegőrző szűrési csomag a MeDoc Egészségközpontban! Röntgensugár és emlőpresszió nélküli CT-lézer-mammográfiás vizsgálat, emlő ultrahang, szakorvosi vizsgálattal és videodermatoszkópos bőrgyógyászati vizsgálat 34.200 Ft-ért!

A rendszeres szűrés és szakorvos segítségével már időben felismerhetőek az egészen kicsi elváltozások is. Ne feledje, hogy az időben felfedezett mellrák és melanoma jó eséllyel gyógyítható! A CT-lézeres vizsgálat és a dermatoszkópos bőrgyógyászati vizsgálat teljesen fájdalommentes és rövid időn belül kimutatja az esetleges elváltozásokat. 

-30%
Prosztata szűrőcsomag a Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrumban! PSA tumormarker szűrés és szakorvosi urológiai szűrés ultrahanggal egybekötve, most 12.600 Ft-ért!

A prosztatarák szűréssel kombinált urológiai vizsgálat számtalan komoly és kellemetlen problémára nyújthat gyógyulási lehetőséget. Sokan nem is gondolják, hogy a vizelési problémák, utócsepegés, gyenge vizeletsugár hátterében prosztata megnagyobbodás állhat. Fontos azt is tudni, hogyha a családban már előfordult prosztatarák, akkor 35-40 éves kortól ajánlott a PSA tumormarker szűrés.

 

-40%
Teljes körű kardiológiai kivizsgálás a MeDoc Cézár Egészségközpontban 22.500 Ft-ért, 40% kedvezménnyel! A csomag tartalma: nyugalmi EKG, kardiológiai alapvizsgálat, Doppler -és Arteriográf vizsgálat és a nyaki erek ultrahangos vizsgálata. 

A kardiológia csomag tartalma: kardiológiai alapvizsgálat (12 elvezetéses EKG, vérnyomás vizsgálat, fizikális vizsgálat, szakorvosi véleményezés), Carotis UH vizsgálat (nyaki erek ultrahangos vizsgálata), alsó végtagi Doppler vizsgálat (végtagi érszűkület szűrésére), arteriográf vizsgálat (artériás életkor meghatározás). A szolgáltatás a MeDoc Cézár Egészségközpontban vehető igénybe.

 

-40%
Komplett ultrahang vizsgálati csomag az Ilka Egészségházban! Hasi és kismedencei, pajzsmirigy, nyaki lágyrész és nyaki erek ultrahangos vizsgálata, most 34.000Ft helyett 17.000 Ft-ért!

A komplett ultrahang vizsgálat segítségével Ön most szervezetével kapcsolatban négy területről kaphat információt. A hasi és kismedencei, pajzsmirigy, nyaki lágyrészek és nyaki erek vizsgálata során már időben felismerhetőek olyan kezdődő betegségek, melyek idővel komoly egészségügyi problémákat okozhatnak.

-50%
60 perces komplex lágy csontkovácsolás lazító masszázzsal nyak-, gerinc-, derék-, hát-, vállfájás, ízületi gyulladások, elmozdulások ellen az Oktogonnál okleveles szakembertől, most 6.960 Ft-ért!

A lágy csontkovácsolás lényege, hogy a mozgásszervrendszer fellazításával (az izmokon keresztül) és nyújtásával, valamint az ízületek, csontok finom, óvatos kimozgatásával éri el a szakember a kívánt hatást. Ez a fajta csontkovácsolás kiválóan alkalmazható a kisebb csigolya kimozdulások és ízületi eltérések helyretételére.

-40%
Teljes nőgyógyászati csomag méhnyakrák szűréssel, hüvelyi ultrahang vizsgálattal, manuális emlővizsgálattal és ultrahangos csontsűrűség méréssel a MeDoc Egészségközpontban 16.140 Ft-ért! 
  • Tegyen Ön is egészségéért! A MeDoc Egészségközpontban, most nőgyógyászati vizsgálat hüvelyi ultrahanggal, méhnyakrák szűréssel (citológia), emlővizsgálattal és ultrahangos csontsűrűség méréssel egy időben, várakozás nélkül vehető igénybe!
-40%
LED lámpás fogfehérítés, fogkő eltávolítás az alsó-felső fogíven, fehérítő hatású polírozás, állapotfelmérés, dentálhigiéniás tanácsadás, a Hollán Dentál Fogászati Rendelőben most 14.100 Ft-ért! 

Komplex fogászati csomag az igényesen kialakított, magas fokon felszerelt Hollán Dentál Fogászati Rendelőben. A csomag tartalma: LED lámpás fogfehérítés, fogkő eltávolítás az alsó és felső állcsontról, fehérítő hatású polírozással, állapotfelmérés és dentálhigiéniai szaktanácsadás.

-85%
Professzionális fogtisztítás: ultrahangos fogkő-eltávolítás az alsó-felső fogíven, fogfehérítő hatású polírozás speciális pasztával, ingyenes állapotfelméréssel és szűrővizsgálattal, most 24.000 Ft helyett 5.490 Ft-ért a Hollán Dentál Fogászaton!

Fogaink egészsége visszatükröződik az egész szervezet egészségi állapotára. Emiatt nagyon fontos a megfelelő és folyamatos szájhigiénia betartása és a fogaink rendszeres karbantartása, állapotának ellenőrzése. A rendszeres fogkő eltávolításnak és állapotfelmérésnek köszönhetően fogaink hosszú ideig egészségesek tudnak maradni.

-78%
Orvos által végzett 18 szervrendszerre kiterjedő IBR-SYSTEM elektrodinamikai állapotfelmérés és kiértékelés: tüdő, gyomor, vékonybél, vastagbél, vese, húgyhólyag, lép, máj, epehólyag, bőr, kötőszövet, nyirokrendszer, szív, keringés és idegrendszer vizsgálat a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében, most 9990 Ft-ért!

A vizsgálat Győrben vagy Budapesten is igénybe vehető! A módszer sejtszintig ható vizsgálattal mutatja meg a szervezet állapotát. Az állapotfelmérés kiterjed a tüdő, gyomor, vékonybél, vastagbél, vese, húgyhólyag, lép, máj, epehólyag, bőr, kötőszövet, nyirokrendszer, szív, keringés, idegrendszer, ízületek és allergia elektrodinamikai funkcionális vizsgálatára.

-45%
Komplett vér-vitalitásmérés 2 féle módszerrel (digitális és szárazvér elemzés) és 2 alkalmas Bioquant® lézerterápia kezelés az Angel Szépség & Egészség Centrumban, a belvárosban most 3.990 Ft-ért!  

A forradalmian új vér-vitalitásmérő megoldás segítségével azontúl, hogy számtalan probléma feltárható, rengeteg szív- és érrendszeri betegség kialakulása előzhető meg! Egy egyszerű vércsepp vizsgálat segítségével tudjon meg Ön is mindent a szervezetével kapcsolatban, most az Angel Szépség & Egészség Centrumban. 

-76%
Régóta zavarja Önt vagy gyermekét az elálló füle? Ez a szépséghiba esztétikai és lelki problémákat is okoz Önnek? Ne gyötörje tovább magát! Elálló fül korrekció egy fülre vonatkozóan 93.750 Ft a Praxis Plasztikai Sebészeten!  
  • A fülkagyló veleszületett vagy szerzett deformitásai, alaki eltérései jelentős pszichés megterhelést okozhatnak a beteg számára. Ezek az eltérések lehetnek pl. veleszületetten elálló fül szimmetrikusan vagy oldalkülönbséggel, formai különbségek a két fülkagyló között, sérülést követő maradandó deformáltság. Az ajánlatban szereplő kedvezmény, most egy elálló fül korrekciójára szól.
-25%
Látványos fiatalodás! Szeretne újra fiatalos tekintetet? Most ezt elérheti felső szemhéj plasztika segítségével a Praxis Plasztikai Sebészeten 168.000 Ft-ért! 

Az évek múlásával a bőr rugalmassága testünk minden részén jelentősen csökken. Ez először a felső szemhéjon válik észrevehetőbbé. Ajánlatunk tartalmazza az előzetes szakmai konzultációt, a helyi érzéstelenítést, a műtéti és utókezelési díjat! A műtét hatására a bőr feszessé válik, a beavatkozás nyoma pedig néhány hét után eltűnik, az Ön tekintete pedig ismét fiatalosabbá válik!

 

-20%
Fájdalom és sugárterhelés nélküli thermokamerás, hőtérképes állapotfelmérés és orvosi szaktanácsadás most 9.990 Ft a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében!

Segítségével kimutathatók egyes még panaszt sem okozó illetve panasszal járó elváltozások, gócok, gyulladt területek, ízületi elváltozások, egyes degeneratív elfajulásra utaló hőeltérések, illetve egyes daganatos megbetegedések gyanúja. A termokamera nagy érzékenységgel jelzi a beteg szervezet bőrfelszínen megjelenő hőmérséklet változásait. A vizsgálat fájdalommentes, a felvételeket szakorvos elemzi ki.

-45%
Két fő részére teljes testre vonatkozó 3D-s vizsgálat: szív, vese, tüdő, máj, agy, gyomor, rákmegelőzés, metabolikus szindróma, hormonháztartás + 1 havi NaturalHelp Complex 4:1-ben méregtelenítő termékcsalád a Prevenció Központban 25 080 Ft-ért!  

A teljes 3D-s vizsgálat során teljes körű szív, vese, tüdő, máj, agy, gyomor és egyéb egészségügyi állapotfelmérés (rákmegelőzés, szívbetegség, diabétesz, metabolikus szindróma) történik. Ezek olyan tünetek, amelyek akár évekig is lappanghatnak tünetmentesen a szervezetben! Ajánlatunk most tartalmaz egy havi NaturalHelp Complex méregtelenítő termékcsaládot is!

-56%
Ultrahangos fogkő eltávolítás, fogfehérítő hatású polírozás, állapotfelmérés, szájüregi rákszűrés és egy darab esztétikus UV fényre kötő tömés, most 14.440 Ft a Hollán Dentál Fogászati Rendelőben!

Szabaduljon meg Ön is régi tömésétől és cseréltesse le egy esztétikus tömésre. Amalgám tömése van? Itt az idő, hogy váltson a gyönyörűen szép és egészséges fogak érdekében. A csomag tartalma: egy darab régi vagy amalgám tömés eltávolítása és cseréje, lyukas fog betömése, ultrahangos fogkő eltávolítás, fogfehérítő hatású polírozás, állapotfelmérés és szájüregi rákszűrés. 

-62%
Intraoral kamerás fogászati szűrés, szájüregi rákszűréssel, írásos kezelési terv készítéssel és 3.000 Ft értékű fogászati utalvánnyal, most 2.990 Ft-ért a Villányi Dent Fogászati Központban!

Tudja meg, hogy fogai milyen állapotban vannak az igényes Villányi Dent Fogászati Központ segítségével! A szűrés tartalmaz egy speciális intraoral kamerás fogászati és szájrák szűrést, írásos kezelési terv készítéssel és egy 3000 Ft értékű fogászati utalványt! A vizsgálat az egész fogsor állapotát megmutatja és segítségével olyan rejtett problémák is felszínre kerülhetnek, melyek később komolyabb betegségek okozói is lehetnek.

-50%
Nőgyógyászati szűrővizsgálati csomag, most 9.990 Ft-ért a Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrumban emlőszűréssel, tapintásos ellenőrzéssel, kolposzkópos méhszáj és méhnyakrák-szűréssel.

A Medicinar most segítséget nyújt Önnek, hogy minden igényt kielégítő, professzionális környezetben végeztesse el ezt a fontos vizsgálatot. A szűrővizsgálattal súlyos betegségek kialakulása válik elkerülhetővé, például a méhnyakrák esetében már a megelőző állapot kezelésével teljes gyógyulás érhető el. Mostani akciónkkal teljes körű nőgyógyászati szűrés vár Önre a Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrumban.

-38%
Orvos által végzett kombinált vizelet teszt vizsgálat hiányállapotok kimutatására! Tudja meg, hogy mire van szüksége szervezetének: ásványi anyag, mikroelem, tápanyag és vitaminhiány kimutatására a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében, most 2.990 Ft-ért!

Ön tudja, hogy pontosan mire lenne szüksége a szervezetének? A Medmis Intézet győri vagy budapesti rendelőjében, orvos által végzett vizelet vizsgálat segítségével most megtudhatja, hogy az Ön szervezetének pontosan milyen ásványi anyagokra, mikroelemekre és vitaminokra lenne szüksége. A program segít a dózisok és arányok beállításában. Az eljárással nyomon követhetők a pótlás utáni változások is.

-50%
A fejfájás és a migrén gyógyítható az IBR-system® diagnosztikai és terápiás rendszer segítségével! Felmérés és konzultáció 45% kedvezménnyel 9.990 Ft-ért a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében! 

A migrénes vagy fejfájásos megbetegedések száma rohamosan nő. Azokban az esetekben, amikor a gyógyszerek már nem hatnak, még mindig megoldást jelenthet egy új, magyar technológia, ami világújdonságnak számít. A magyar orvosokból és mérnökökből álló kutató és fejlesztő csoport létrehozott egy olyan berendezést, amely mellékhatás- és fájdalommentes, biológiai terápiát tesz lehetővé kitűnő eredményekkel. 

-45%
Orvos által végzett teljesen fájdalommentes elektrodinamikai allergia szűrés, felmérés és konzultáció 45% kedvezménnyel a 9.990 Ft-ért a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében!

Tél végén a mogyoró virágzással kezdetét veszi az allergia szezon. A tünetek jól ismertek: intenzív orrfolyás, orrdugulás, tüsszögés, gyakran szemviszketés, könnyezés, torok és fülviszketés, szűnni nem akaró, ingerköhögések, nehezített légzés, esetleg fulladás. Kezelésére megoldást jelenthet az IBR-SYSTEM® technológia, amely teljesen fájdalom és mellékhatás nélküli, biológiai terápiát tesz lehetővé. 

-45%
Összetett emlővizsgálati csomag: röntgen mammográfia, emlő ultrahang, szakorvosi tapintásos vizsgálat, orvosi szakvélemény és csontsűrűség mérés most 14.700 Ft-ért a MeDoc Egészségközpontban! 

Előzze meg Ön is az emlőrákot! A rendszeres vizsgálat és szakorvos segítségével már időben felismerhetőek az egészen kicsi elváltozások is az emlőben. Kevés rákos megbetegedésről mondható el, hogy időben felismerve teljesen meggyógyítható, az emlőrák azonban ezek közé tartozik! Ne feledje, hogy a mellrák túlnyomó része tünet- és panaszmentesen alakul ki, emiatt is nagyon fontos a mammográfia vizsgálat!

-30%
Oral kamerás fogászati szűrés, röntgendiagnosztikával (panoráma röntgennel), rákszűréssel és írásos kezelési terv készítéssel, most 2.960 Ft-ért az Andrássy Dentál Fogászati Klinikán!

Ismerje meg pontosan, hogy fogai milyen állapotban vannak az igényes Andrássy Dental segítségével! A szűrés tartalmaz egy speciális oral kamerás fogászati és szájrák szűrést panorámaröntgen felvétellel és írásos kezelési terv készítéssel. Az itt készült felvétel képes az egész fogsor állapotát megmutatni és segítségével olyan rejtett problémák is felszínre kerülhetnek, melyek később komolyabb betegségek okozói is lehetnek.

-63%
Intraoral kamerás fogászati vizsgálat, állapotfelméréssel és szájüregi rákszűréssel, most 2.940 Ft-ért a Hollán Dentál Fogászati Rendelőben!

Ismerje meg pontosan, hogy milyen állapotban vannak fogai a Hollán Dentál Fogászati Rendelő segítségével! A szűrés tartalmaz egy speciális intraoral kamerás fogászati és szájüregi rákszűrést valamint egy állapotfelmérést. Az itt készült felvétel képes az egész fogsor állapotát megmutatni és segítségével olyan rejtett problémák is felszínre kerülhetnek, melyek később komolyabb betegségek okozói is lehetnek.

-58%
Komplex női szűrőcsomag hasi és kismedence, emlő és pajzsmirigy ultrahanggal 28.000 Ft helyett 19.900 Ft-ért a Budai Radiológiai Centrumban.

Az ultrahangos vizsgálat egy olyan kíméletes és teljesen fájdalommentes eljárás, mely káros hatásoktól mentes, emiatt korlátlanul ismételhető. Az idejében felfedezett betegségek hatékonyabban gyógyíthatók, a daganatok idejekorán diagnosztizálhatók, a keringési és más betegségek előidézői, a rizikófaktorok is elkerülhetők, könnyebben kezelhetők.

-29%
Győződjön meg egészségéről, előzze meg a bajt! Komplex férfi ultrahang vizsgálati csomag 28.000 Ft helyett 19.900 Ft-ért a Budai Radiológiai Centrumban.

Az ultrahangos vizsgálat egy olyan kíméletes és teljesen fájdalommentes eljárás, mely káros hatásoktól mentes, emiatt korlátlanul ismételhető. Az idejében felfedezett betegségek hatékonyabban gyógyíthatók, a daganatok idejekorán diagnosztizálhatók, a keringési és más betegségek előidézői, a rizikófaktorok is elkerülhetők, könnyebben kezelhetők.

-29%
Egészségügyi szakember által végzett 1,5 órás gyógypedikűr a Corvin sétány közelében, a ChocOrange Szalonban. Benőtt körmök, tyúkszemek és bőrkeményedések eltávolítása 2.995 Ft-ért!
  • A gyógypedikűr a lábápolásnak az egészségügyi része. Az eljárás során eltávolításra kerülnek a benőtt körmök, tyúkszemek és bőrkeményedések. A láb szinte teljesen megújul, felfrissül és hatására csökkenhetnek az Ön panaszai, fájdalmai.
-40%
Szakasszisztens által végzett, orvosilag kiértékelt 70 klinikai paramétere vonatkozó teljes körű szív, vese, tüdő, máj, idegrendszer és egyéb egészségügyi állapotfelmérés a MeDoc Cézár Egészségközpontban. Kapjon teljes képet egészségéről és előzze meg problémáit most 9.000 Ft-ért!

Kapjon azonnali eredményeket szervezete állapotáról, 70 klinikai paraméter elemzéssel! A vizsgálat teljesen fájdalommentes, gyors, pontos, orvosilag elfogadott és már 6 éves kortól alkalmazható! A vizsgálat és a kiértékelés teljes ideje körülbelül 45-50 perc, számítógép alapú, egész testre vonatkozó vizsgálati adatokkal. Az vizsgálatra nem kell éhgyomorra menni, nem kell levetkőzni, napszaktól függetlenül bárhol, bármikor elvégezhető.

-25%
Teljes körű szűrő csomag hölgyek részére a MeDoc Egészségközpontban! Nőgyógyászati vizsgálat méhnyakrák szűréssel, röntgen mammográfia, CA 15-3 emlőrák tumormarker szint meghatározás és ultrahangos csontritkulásmérés 35.000 Ft-ért! 

Vegyen Ön is részt a MeDoc Egészségközpontban egy teljesen komplett női egészségügyi ellenőrzési és szűrési vizsgálaton! Tegyen Ön is a méhnyakrák és az emlőrák ellen a szűrési csomagban található vizsgálatok segítségével!  A csomag az általános vizsgálatok mellett tartalmaz citológiai és emlőrákra vonatkozó CA 15-3 tumormarker szint meghatározást is.

-25%
30 perces hátmasszázs nyak-, gerinc-, derék-, hát-, vállfájás, ízületi gyulladások, elmozdulások ellen az Oktogonnál okleveles szakembertől 1990 Ft-ért!  

Mozgassa át hát, gerinc és csípőízületeit speciális 30 perces masszázs segítségével. Célja a hátizmok, különösen a gerinc melletti hosszanti hátizom kezelése, lazítása. Ezzel szabadabbá válik a csigolyák mozgása, javul a gerinc hajlékonysága. Segítségével csökken a nyak, váll, derék és hát fájdalma.

-50%
Jótékony hatású sópárna gyerekeknek és felnőtteknek légúti problémák és az allergiás tünetek enyhítésére 3.800 Ft helyett 1.990 Ft-ért.

A sópárna gyerekek és felnőttek számára egyaránt alkalmas légúti megbetegedések és az allergia tüneteinek csökkentésére.
Melegen és hidegen is alkalmazható különböző problémák és megbetegedések kezelésére.

-48%

Egészségügyi Kupon

Az oldalon szereplő kupon ajánlatok lényegesen kedvezőbbek mint azok "listaárai". Böngésszen szabadon a kedvezményes kupon ajánlataink között és vegye szemügyre a kategóriákat is ahol igyekszünk a legtöbb egészségügyi szolgáltatást biztosítani önöknek.
A Medicinar kupon használatával ön jogosult a szolgáltatónál egy adott kezelésre, néhány esetben előzetes bejelentkezés lehet szükséges ahhoz, hogy ön a kupon igénybevételével időpontot tudjon foglalni. Erről minden esetben az ajánlat oldalán olvashat és minden kupon részletes tájékoztatójában is benne van.
Mexvel Könyvelő Iroda Budapest Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
Medicinar.hu © 2011 Ajánlatok GYIK Kuponjaim Ajándékaim Kupon Kupon információ Korábbi ajánlataink